Nieuwe technologieën en succesvolle business cases staan centraal op NXTTCH 2017

NXTTCH is een conferentie rondom digitale transformatie, nieuwe technologieën en startups waar de link wordt gelegd tussen het bedrijfsleven en die nieuwe technologieën. NXTTCH vindt plaats op 27 juni in Bimhuis | Muziekgebouw aan ‘t IJ, tegelijkertijd met CIOCITY

NXTTCH (uitspraak: NEXT TECH) brengt 'Suits en Hoodies' samen rondom allerlei nieuwe technologieën die een directe impact hebben op mens, organisatie en maatschappij en bovenal directe ingrijpen op de rol van IT en innovatie. De conferentie heeft inspirerende thought leaders op het programma staan die hun visie op disruptieve technologieën en interessante business cases delen, waaronder Jamie Burke, Chris Out en Tijmen Wisman.

Wat is er te beleven?
De conferentie behandelt eigenlijk alles rondom digitale transformatie. De technologie, de spelers (start ups), de businessmodellen en de visies. En we kunnen er niet omheen, we zijn beland in het nieuwe tijdperk van de digitale wereld waar het draait om BITS in ATOMS. Onze wereld zal steeds verder ontwikkelen richting een digitale wereld met Robotics, IoT, Singularity, Artificial Intelligence en meer.

Moderator van de dag is Jamie Burke. Jamie Burke is meer dan 14 jaar bezig met het verzakelijken van nieuwe en ontwrichtende business modellen. Blockchain is zijn meest recente focus.

Chris Out is 'Lead Growth Hacker' bij RockBoost. Hij combineert praktijkervaring met een selectie van de beste tips uit ruim 500 boeken om de meest effectieve growth hacks voor uw organisatie te vinden.

Tijmen Wisman doet onderzoek naar privacy en gegevensbescherming in het EU-beleid over IoT. Daarbij ligt zijn focus op IoT-systemen die door EU-wetgeving verplicht worden.

Meld je nu aan voor NXTTCH
NXTTCH is dus een conferentie die u niet mag missen. Meld u daarom nu aan! Leden van ITWNET krijgen met de kortingscode nxttchhalf2017 50% korting op de toegangsprijs en betalen €125,- in plaats van €249,-. 

Only registered users can download the attachments of this page.
0
Your rating: None

Post new comment

 • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
 • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <br><p>
 • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Recent comments
 • Wouter Hoeffnagel
  National Management & IT Symposium: creating order in complex problems
  .
 • Alejandro Debenedet
  Video ITWNET Round Table: ‘Digital sandbox makes innovation possible’
 • Maryann Farrugia
  Two-fifths of IT professionals consider IT organization ready for digital business
 • Alejandro Debenedet
  UK Government websites fail to meet plain English guidelines
 • warren wilkins
  Is my ITIL V2 Service Master certification garbage now?